Hírek

Elérhetőségek

Tisztelt Lakosok! Kedves Nagykerekiek! (COVID-19 polgármesteri felhívás)

Nagykereki Községi Önkormányzat

POLGÁRMESTERE

4127 Nagykereki Kossuth u. 22.

Telefon: 06-54-420-800,  Fax: 06-54-420-003, Email: nagykereki.hivatal@gmail.com

 

 

Tisztelt Lakosok!

Kedves Nagykerekiek!

 

A koronavírus terjedése sajnos településünket is elérte. Ez úton tájékoztatom a lakosságot, hogy községünkben is jelen van már a vírus. Ebben a helyzetben kérem, hogy egészségünk védelmének érdekében különösen – még inkább – tartsuk be a szabályokat, szükséges előírásokat (maszk és kézfertőtlenítő használatát, a biztonságos távolság megtartását). 

 

A koronavírus miatt kialakult helyzetre tekintettel a Nagykereki Községi Önkormányzat Képviselő-testületének egyetértésében az alábbi tájékoztatást adjuk:

 

 • A Nagykereki Községi Önkormányzat ügyfélfogadása, beleértve a Polgármester és a Jegyző ügyfélfogadását is, az alábbiak szerint módosult:
 • a kizárólag személyes ügyfélfogadást igénylő esetekben - anyakönyvi ügyek - telefonon (06/54/420-800) előre egyeztetett időpontban fogadjuk az ügyfeleket,
 • egyéb esetekben az alábbi módokon tartsanak kapcsolatot:
  • nagykereki.hivatal@gmail.com e-mail címen,
  • 06/54-420-800 telefonszámon,
  • a Biharkeresztesi Közös Önkormányzati Hivatal Nagykereki Iroda postaládájában való elhelyezéssel (Nagykereki, Kossuth u. 22. szám)
    
 • A Bocskai Várkastély sem fogadja jelenleg látogatóit. A helyi lakosok ügyeik intézésére kérem a 06-54/420-808-as telefonszámon keressék fel az intézmény dolgozóit.
   
 • A Nagykereki Községi Konyhánál a szabályokat betartva vehetjük igénybe a szolgáltatásokat.
   
 • A Háziorvosi rendelőbe csak akut súlyos panasz esetén menjenek, de előtte feltétlenül telefonáljanak, illetve a felmerülő kérdésekre telefont használjanak, a recept felírást is telefonon jelezzék (06-54-420-013)!
   
 • Magyarország Kormánya által kihirdetett egészségügyi veszélyhelyzet kapcsán hozott intézkedések miatt a programok, rendezvények megtartása bizonytalan időre szünetel.

Fenti intézkedések a lakosság egészségének megóvását, a járvány terjedésének megakadályozását, a krízishelyzet mérséklését szolgálják. Nyomatékosan kérünk mindenkit, hogy a felesleges pánikkeltéstől, hangulatkeltéstől és rémhírterjesztéstől tartsa távol magát.

 

A koronavírussal kapcsolatban csak a koronavirus.gov.hu, valamint a település honlapjáról tájékozódjanak.

 

Szíves megértésüket és együttműködésüket köszönjük.

 

Vigyázzanak magukra! Vigyázzunk egymásra!

 

 

                                                           Tisztelettel:

 Zilai Károly sk.

polgármester